De War for Talent een probleem?
=  voor Let’s Goos een opportuniteit!

Elk mens is uniek, met zijn eigen kennis, vaardigheden, interesses, levensdoelen, passies. De filosofie van Let’s Goos bestaat er dan ook in dat iedereen een set van competenties/sterktes/krachten heeft en dat deze best zo optimaal mogelijk horen ingezet te worden.

Inzetten op het versterken van de aanwezige competenties

Inzetten op het versterken van de aanwezige competenties levert veel meer effect en voldoening op ipv te focussen op het wegwerken van tekortkomingen. Respect hebben voor ‘de aard van het beestje’ laat medewerkers groeien en medewerkers die groeien, laten ook het bedrijf waarin ze werken groeien.

HR als lijm: Let’s Goos  verbindt de nodige componenten en maakt samen met jou de puzzel via doordachte maar simpele en werkbare processen, instrumenten, gesprekken, … zodat jij voor elke unieke medewerker de meest passende plek vindt binnen jouw bedrijf en hij/zij op die manier zo constructief mogelijk de nodige bijdragen kan leveren.

Binnen HR kan Let’s Goos u helpen bij :

  • Het opmaken van een personeelsplanning

  • Het optimaal werven & selecteren van competente medewerkers

  • Opzetten van een onthaal en introductieaanpak – on boarding

  • Projecten rond motivatie en tevredenheid opzetten – POP

  • Het kritisch bekijken van het salarisbeleid

  • Ad hoc HR Projecten … op maat van uw bedrijf

  • … en het opleiden rond deze thema’s

Voordelen?

Door bij de aanwerving te werken rond ‘boeien en binden’ zorg je ervoor dat jouw inspanningen voor het binnenhalen van mensen maximaal renderen én gedurende lange tijd aanhouden.

Benieuwd naar onze aanpak én zin in koffie?

Dan nodig ik jou graag uit in Geel voor een GRATIS vrijblijvend gesprek over wat jou initieel bezighoudt en kopzorgen bezorgt binnen jouw onderneming en/of HR. Al pratend kunnen we samen verkennen waar er potentiële verbeteringen mogelijk zijn en hoe Let’s Goos hierin kan ondersteunen.

Wanneer spreken we af ? Laat het ons weten op 014/14.02.91 of via

Let’s Goos!

Nota van de koffiema(a)k(st)er: we hebben ook thee!