Een hart voor kmo’s, werknemers en werkgevers

“KMO’s in hun kracht zetten, wij doen het al decennialang met een doeltreffend en duidelijk personeelsbeleid.”

Wij zijn Let’s Goos. Het resultaat van 30 jaar gepassioneerd bezig zijn met HR en personeelsbeleid. Van actief aanwezig zijn op de werkvloer en bruggen bouwen tussen werkgevers en werknemers. Met een persoonlijke, realistische en resultaatgerichte blik en kennis van zaken rond het wettelijk kader. Zo doen we mensen groeien en bloeien.

Let’s Goos is het levenswerk van Leen Goossens en bundelt de expertise van ervaren personeels-generalisten en experts. Samen schenken wij klare wijn voor Vlaamse kmo-ondernemers. Op maat, pragmatisch en op afroep. We adviseren en ondersteunen bij het uitvoeren van het personeelsbeleid: van instroom, doorstroom tot uitstroom. Inclusief opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling, competentiemanagement en loopbaanbegeleiding.

Want een goed personeelsbeleid is cruciaal, ook voor kmo’s die niet over een eigen HR-manager en personeelsdienst beschikken. Het geeft overzicht en rust, voorkomt financiële verrassingen en rompslomp en zorgt voor tevreden en betrokken medewerkers. Een degelijk personeelsbeleid maakt een betere ondernemer van je én draagt bij tot het succes van je bedrijf. Maar hoe begin je daaraan?

HR als lijm

Wat je nodig hebt, is een stevig HR-huis dat tegen een stootje kan. Een straf fundament om stap voor stap en ‘bottom up’ aan de weg te timmeren. Let’s Goos helpt je niet zomaar bricoleren. We werken met stevig onderbouwde technieken en gebruiken HR als lijm.

Onze focus hierbij ligt op de gouden driehoek markt – organisatie – werknemer. Als HR-consultants en inspirators concretiseren we je bedrijfsdoelstellingen en vertalen we ze naar een personeelsbeleid in lijn met je visie en strategie. Aan de hand van kapstokken kan je duidelijk communiceren naar je personeel en bescherm je het menselijk kapitaal.

De juiste werknemer op de juiste plaats, daar gaan we voor.
Steeds met een knipoog naar je eigen rust en balans.

Voor talrijke bedrijven zijn wij het klankbord van de ondernemer.

Lees hier enkele referentiecases.

Wil jij ook zo’n toekomstgericht personeelsbeleid?

Ontdek alvast de bouwstenen.

Starten met een resultaatgericht personeelsbeleid?

Let’s Goos!