Beste KMO-ondernemer,

Zoals jullie weten heb ik in 2019 borstkanker gehad en ben ik nog steeds herstellende. Mijn immuunsysteem werkt nog niet op volle kracht dus loop ik een verhoogd risico bij een mogelijke infectie van het Coronavirus.

Omwille van deze reden neem ik de voorlopige maatregel om zo veel mogelijk van thuis/kantoor uit te werken en tot nader order externe verplaatsingen naar klanten/prospecten te vermijden.

Per ingang van 03/03/2020 zal ik de dienstverlening van Let’s Goos via MAIL of TELEFOON verzorgen. Dit betekent dat wij nog steeds uw personeelszaken behartigen maar zo veel mogelijk vanop afstand.

Mochten er inhoudelijke vragen zijn die niet kunnen behandeld worden via mail of telefoon dan staat een consultant graag voor u klaar om deze ter plaatse te komen beantwoorden.

Je kan ons contacteren via advies@letsgoos.be of tel 014/14 02 91

Dank bij voorbaat voor uw begrip !

Leen Goossens

Stappen tegen besmetting met coronavirus

Dit zijn de algemene richtlijnen die het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) afgeeft om het risico op besmetting te verkleinen.

  • Zorg voor goede persoonlijke hygiëne en kom niet in de buurt van zieke mensen die griepverschijnselen hebben.

  • Regelmatig handen wassen, minstens 30 seconden. Eventueel ontsmettingsgel gebruiken als dat niet mogelijk is.

  • Gebruik papieren zakdoekjes of hoest en nies in de binnenkant van een elleboog. Een papieren mondkapje dragen helpt niet tegen besmetting met het virus.

  • Maak geregeld harde oppervlakken (bureaublad, lichtknoppen, deurklinken, toetsenbord) extra schoon. Zorg voor goede ventilatie van de werkplekken.

  • Probeer je gezicht en mond niet aan te raken met je handen.

  • Wijs medewerkers met vakantieplannen op de reisadviezen van de overheid.

  • Ga niet naar gebieden waar het coronavirus voorkomt. Als dat niet anders kan, vermijd daar dan grote groepen mensen, kom niet in de buurt van boerderijen en wilde dieren.

  • Ga zorgvuldig om met de bereiding van voedsel (zeker in risicogebieden) en zorg dat eten goed is doorbakken en doorgekookt.