Advies op Afroep – erkend dienstverlener KMO-portefeuille

Beste iedereen,

Mijn eerste nieuwsbrief van 2020 – het heeft wel iets van een nieuwJAARsbrief. Toegegeven, zó jong is dat nieuwe jaar nu ook al niet meer, maar mijn wensen voor een zalig en gelukkig 2020 zijn daarom niet minder oprecht. Aan mij heeft iedereen deze keer i.p.v. een Nieuw Jaar ‘Nieuw HAAR’ gewenst en daar ben ik heel dankbaar voor… de eerste cm is een feit 😊.

Back to business

Bij Let’s Goos hebben we 2020 alvast goed ingezet. Vanaf nu zijn we erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille, en daarvan willen we jou laten meegenieten bij ‘Advies op Afroep’. Samen pakken we je HR-vraagstukken aan. Het aantal uren, de frequentie en het budget bepaal je zelf.

Want: niet elke KMO heeft behoefte aan een vaste personeelsverantwoordelijke, laat staan de middelen ervoor. En toch biedt efficiënte, professionele HR-ondersteuning heel wat voordelen. Al was het maar om af en toe te sparren rond een actueel HR-thema. Ons ‘Advies op Afroep’ is exact daarop bedacht. Eenvoudig, transparant en op maat van jouw onderneming. Precies wanneer jij dat nodig vindt. Daar wordt trouwens iedereen beter van:

  • Gedreven medewerkers, met die extra ondersteuning door Let’s Goos

  • Kostenbesparing, want duidelijke HR-structuren verhogen de efficiëntie

  • Tijdsbesparing, personeelsvragen besteed je vanaf nu aan ons uit

  • Professionele upgrade van je HR-beleid, daarvoor hebben wij de kennis in huis

  • Partnership op langere termijn, wij kennen jouw organisatie en vice versa

  • Flexibele dienstverlening, dat is nu eenmaal onze aanpak

Advies op Afroep: LET’S do this

Ons startpunt is jouw concrete HR-vraag. We nemen een duik in de bestaande situatie om van daaruit naar bijsturing en een implementatieplan toe te werken. We gaan in gesprek met zaakvoerder(s) èn werknemers, want het is van belang dat iedereen zich bij het project betrokken voelt. We willen immers dat de voorstellen achteraf ook echt aanvaard worden, dat onze adviezen geen dode letter blijven.

Nog voor de kick-off van onze ‘Advies op Afroep’-overeenkomst leggen we alle afspraken duidelijk vast. Helemaal in functie van jouw behoeften, het budget en de beschikbare tijd. Zien we elkaar alle 2 weken, maandelijks, elk kwartaal, elk (half) jaar? Jij beslist!

PROMO!

Interesse?

Snel zijn is de boodschap, want de eerste 5 klanten die in januari 2020 een pakket van 24 uur bestellen, krijgen een gratis upgrade van hun arbeidsreglement (waarde 500€).

KMO-portefeuille aanvragen

Moeilijk is het niet, maar het vraagt even je aandacht. Zorg ervoor dat je de procedure voor KMO-portefeuille tijdig en correct opstart en afwerkt om er zeker van te zijn dat je de subsidie ook toegekend krijgt. De aanvraag kan je indienen tot 14 kalenderdagen na de start van de prestaties. Houd voor de aanvraag je identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaartlezer bij de hand. En het erkenningsnummer van Let’s Goos B.V.B.A.: DVA 237957. De eerste aanvraag kan zo’n twee weken in beslag nemen. Het is maar handig dat je daarmee rekening houdt.

Nog vragen? Contacteer ons of de gratis lijn 1700 van KMO-portefeuille zelf.

Betalen via KMO-portefeuille

Factuur voor Advies op Afroep in de bus? Als je gebruik maakt van de KMO-portefeuille, betaal je enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan Let’s Goos B.V.B.A. Het factuurbedrag zelf (excl. BTW) betaal je via de KMO-portefeuille. Je maakt jouw aandeel over aan de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kun jij de rest van je factuur voldoen, door een overschrijving aan Let’s Goos B.V.B.A.

Toch liever geen abonnement? Prima, we blijven je natuurlijk ook ad hoc ondersteunen met al je personeelsvraagstukken. Bel ons gerust op kantoor (014/14 02 91) of beter nog: stel je vraag via e-mail (advies@letsgoos.be). We nemen dan de tijd om ons in de kwestie te verdiepen en laten je binnen 24 uur iets weten. Let wel: We factureren in dat geval op verrichtingenbasis en je kan geen aanspraak maken op de KMO-portefeuille.

Samenwerken? Graag!

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een voorstel op maat.

Tot gauw!
Leen Goossens –  leen.goossens@letsgoos.be  – 014 14.02.91
De koffie staat klaar!

P.S. Ik heb net mijn out of office bericht aangepast. Weten wat er in staat? Stuur me een e-mail. Ik kijk al uit naar jullie reacties!